Пiсенька поета nev-дачника

Ой, торбИ ви, мої торбИ,
Дача, й кляча-велосипед...
Ой, не знав би я вас, якби
Був я вельми крутий поет!
Не тягнув би я вас, якби
Був я вельми крутий поет!

За роботой нема журби,
Десь лунає веселий спів...
Наберу я в свої торбИ 
Помідорів та огірків!
Будуть повні мої торбИ
Баклажанів та кабачків!

Граблі в руки бери й греби..,
Хай хоч грижа й радикуліт.
"Запрягли", ви, мене, торби,
Аж до сАмого скОну літ!
Буду з вами, мої торбИ,
Аж до сАмого скОну літ!
 
 
       УСЁ !!!
   
       СЛАВА УКРАЇНI !!!

         


 *Торба - большая сумка.
 
 *Вельми - очень, весьма.

 *Журба - грусть.   

 *Лунає - высоко звучит.

 


Рецензии
ХунтаИна убивАет внутри и на Донбассе,
а укро-фаш-майданУті о дАчькаках, та сюсЮ-люлЮ....*

Серж Фико   18.01.2021 13:54     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.