Шайтан таягы

Кондэ тондэ бер узем мин
Беркем янда юк минем
Тормыш юлында торамын
Чыдасынлай иннэрем.

Бер узем булганга дыр мы
Тырпайган сурэтлэрем
Бер кемгэдэ ышаныч юк
Курегез чэнечкелэрен.

Чэнечкеле булсам да узем
Ис киткеч чэчэклэрем
Баш китэрлек яннарымда
Бар йомшак кочакларым.

Миндэ уземне охшатам
Шул шайтан таягына
Яратканнарны яратам
Яратмаганнар мина тимэ.


Рецензии