We create joy for the fellowship

We create joy for the fellowship,
by researching the World ...
We enjoy it as
incandescent life if ...
Something is expected to emerge ...
By Always to create art ...
For the human immune system ...
Must not be infected by evil
with too much dose ....

Мы создаем радость для общения,
исследуя мир ...
Нам нравится это как
раскаленная жизнь, если ...
Ожидается, что что-то появится ...
Всегда создавать искусство ...
Для иммунной системы человека ...
Не должен быть заражен злом
со слишком большой дозой ....

Vi skaper glede for felleskapet,
ved ; forske Verden...
Vi nyter den som
gl;dgivende livet hvis...
Det forventes at det skal dukke opp noe...
Ved Alltid for ; skape kunst...
For menneskers immunforsvar...
F;r ; bli ikke smittet av ondskap
med alt for stor dosen....

12.08.2019 Zoja Sperstad


Рецензии