Мiй шлях серединою лiта

Мій шлях серединою літа
Крізь осені, весни і зими,
Крізь все, що відчуто й прожито,
Крізь обриси щастя незримі…

На вічність нанизано миті –
Намисто краплин-усвідомлень…
Пелюстки до Неба відкриті,
Як свідчення дива Любові…

Потоки життєвої сили
Крізь гру сновидінь і уявлень…
Бажання у Небо злетіли
Хоралами радісних славлень…

10.08.2019


Рецензии