Небо присiло над Садом

Небо присіло над Садом…
Загуркотіло громами…
Дійсність – розбурхана зваба…
Вітер матляє листками…

Небо упало над Садом…
Краплями й ріками – зливи…
Дійсність дзвенить водоспадом…
Вітер регоче щосили…

Небо затихло над Садом…
Зблиснуло Сонце між хмари…
Випрано дійсність до ладу…
Вітер згорнувся у трави…

09.08.2019


Рецензии