Гравець

Від твого образу у мене тисне в грудях,
Не від кохання, а лише від люті,
І від образ, що притаїлися у серці.
Тебе ненавидить воно за все це.

Збрешу якщо скажу, що я забула..
Забула біль, обрАзи і страждання,
Та по п'ятам ступають згадки про минуле,
І про моє в тобі розчарування.

Я вірила твоїм словам.
Дарма.
Ти говорив лиш те, що я хотіла чути.
Для тебе це була звичайна гра,
Я просто не змогла цього збагнути.

Ти тільки грав з моїми почуттями,
Рахунок один - нуль, на твою користь.
(Ну як, ти задоволений фіналом?)

Мої вітання.
 
У цій грі, ТИ - переможець.


Рецензии