Волошкове поле

В поле волошкове забрели думки.
Визначитись треба: так, чи навпаки?
Згода чи відмова – вирішить ця мить.
Щемно  лиш на серці: зранене, болить!

В поле волошкове  сонечко зайшло.
Мрії  довгожданій  зцілило крило.
Хвилями  накрило море почуттів,
Бо душі торкнулось кілька теплих слів.

В поле волошкове вітер їх приніс:
Довго добирався, через сад та ліс!
Пісню заспівали знову солов'ї
Жадані надії справдились мої.

В поле волошкове знов ведуть сліди:
Волошковий  погляд  в серці назавжди.
Волошкове небо – буде все гаразд!
Волошкові мрії - наш зірковий час!
Виправдає доля за страждання нас.

11.08.2019


Рецензии