Побажання на весилля!

До часу два струмочка незалежно
Один від одного шляхами протікали.
А потім Бог з’єднав їх обережно,
Щоб вже разом вони рікою стали.

Сьогодні день святковий поєднання,
Коли усіх зібралося багато…
Але найбільші для дітей старання
Завжди несуть з терпінням батько й мати.

Синочку любий, ти наша дитина,
Яку нам Сам Господь подарував.
Була колись народження година,
А зараз – на рушник весільний став.

Твоє зростання, поки став дорослим
Молитвами ми рясно поливали.
Вони в життя лягали як ті роси,
Та на шляхах тебе оберігали.

Були у нас не раз безсонні ночі,
Коли ми на колінах перед Богом
Стояли та боролися охоче,
Щоб Бог благословив твою дорогу.

Тепер ти не один… І Бог довірив
Тобі цю молоду прекрасну квітку.
Але щоб було щастя – треба віра,
Для вас у серце, любі наші дітки.

Цінуйте подароване кохання,
Та зміцнюйте постійно почуття.
Один для одного – ви Небесами дані,
Тепер у вас одне на двох життя.

А ми, батьки, нічого не змінилось
У хвилюваннях наших, що до вас…
І як колись постійно ми молились –
Так будем ми молитись увесь час!

Благословить Господь нехай родину
Поєднану сьогодні під вінцем.
Хай захистить вас у лиху годину,
Щоб ви для інших всіх були взірцем.

Взірцем у вірі щирій та любові,
З надією, що як свіча горить.
Щоб ви були до труднощів готові,
Й шукали волі Божой кожну мить.

Благословляємо вас, любі діти,
На кращу долю, на святе життя!
Та далі будемо Отця молити,
Щоб дав Він вам щасливе майбуття!

Сьогодні день весілля – ваше свято,
Коли радіє Небо та співає…
Радіють також з вами батько й мати,
Що вас Господь в одну сім’ю єднає!


Рецензии