inside...

Проживая... Мгновение... — Живи...
Понимая... Другого... — Люби...
Зная... Себя... — Не жди...
Попадая... Внутрь... — Чувствуй...

........................ feel my love inside you so bright
........................ there's a sound & a smell of love
........................ I'm a toy, come & play with me,
........................ say...it's work now, only for me...

© Olga Karpilova  «inside...»


Рецензии