Абрикосовая косточка...

      Абрикосовая косточка
      поперёк горла.
      Не выплюнуть
      не проглотить.
      Избыток чувств.
      Колокол в голове
      гудит.
      Выбит, выпротошен,
      голос пропал.
      Где ты?
      Абрикосовый рай.


Рецензии