Мгновенье пройдет стих на укр. яз

Міттєвість пройде і погасне вогонь.
Зів'яне в садку маргаритка.
Ти випустиш серце моє із долонь
Сказав: прощавай синьоритка!
А серед безлАду  _ сумний мемуар
Він зветься модЕрном _ це мода!
Допише картину про нас Ренуар?
Та він одписав свою Оду...
Я бАчу світАнок, і сонце встає!
Йду в безліч розбитих склЯнок.
Мій сентимент , ну ніяк ні дає:
Повірити в рай забагАнок.
Бо ті забаганки , Господь не послав....
І правильно _ то небеспечно...
Коли я писала сумний мемуар,
То було сміливо, доречно
2018


Рецензии