Натхнення

Новий вірш я виконую, милий,
Присвячая, як завжди, тобі.
Ця проста, швидкоплинна хвилина
Найважніша у всьому житті.

Ти - полон мiй та моє звілнення.
Ти  - мiй свiт добрий, темрява зла.
Ти даруєш мени то натхнення,
Що нiколи знайти не могла.

Ти мене обiймешь спозаранку.
Хай години, як птахи, летять!
Мрію бути твоєю коханкой
Та дружиной на цiле життя.

Сяють зорі, земля розквiтає,
Коли йдеш, любий, поруч зі мной.
В цьому світі таких не буває,
Мiй коханий, мiй справжнiй герой


Рецензии