Куд-кудах кудах-тах-тах

кудах ко-ко кукареку
Кукареку ко-КУДАХ
пок-ПОК квох кукареку
ко-ко-ко
КУД-кудах

Ко-ко кукареку пок
Пок-пок кудах-тах-тах
КУКАРЕКУ ко-ко

кококо ко кукареку

КУДАХ КУКАРЕКУ ко
ко ко-ко пок пок пок
кудах-тах-тах кудах-тах-тах

КУДАХ-ТАХ-ТАХ куд-кудах
Ко ко кукареку пок-пок кудах квох
пок-пок-пок ко ко ко кудах кукареку
кукареку КУДАХ кукареку пок пок ко
кудах куд-КУДАХ ко ко ко-ко кукареку
Ко ко кудах кукареку

Пок-пок кукареку кудах пок ко-ко
кудах кудах куд-кудах кудах-тах-тах
КУКАРЕКУ КУКАРЕКУ кукареку КУКАРЕКУ
ко ко ко ко ко-ко-ко квох кудах-тах
ко-ко-ко кукареку кудах пок-пок
Кудах-тах-тах КУДАХ ПОК-ПОК

Ко-ко-ко

кукареку кудах ко-ко
Кудах кукареку пок-пок
Кукареку кудах-тах-тах ко-ко-ко
пок-пок КУКАРЕКУ КУД-КУДАХ!!!
кудах-тах-тах куд-кудах ко-ко ко

Ко ко ко кукареку кудах ко
КУДАХ-ТАХ-ТАХ квох ко-ко-ко
кукареку кукареку кукареку кукареку
КУКАРЕКУ КУКАРЕКУ КУКАРЕКУ КУД-КУДАХ
КО КО кудах ко-ко-ко пок-пок квох

Кукареку


Рецензии
Ух ты!!! Я Вас отлично понимаю.

Любовь Глазкова   14.09.2019 09:30     Заявить о нарушении