До щастя серцем дотягнись

  Чому засмучена, дiвчина?
 Нема€ радостi в очах?
 Дивись - цвiте наша калина,
 До щастя вказуючи шлях.

  Вiн приведе тебе, я знаю,
 Туди - де зорi  молодi.
 Ти не журись, що днi минають -
 Вони мов квiти польовi.

  Яскравi - вдень, вночi - сумнiшi,
 Коли не бачать люди iх.
 Але не маe iх рiднiше -
 Ти тiльки придивись до них.

  Так не сумуй, дiвчина юна!
 А краще сонцю посмiхнись.
 I все пройде, вся завiрюха...
 До щастя серцем дотягнись!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.