Кудах-тах-тах

Кудах-тах-тах ко ко ко
Ко ко ко ко ко ко ко ко

Кукареку ко ко ко ко ко
Ко ко ко ко ко ко ко ко

Пок-пок-пок ко ко ко ко
Ко ко ко ко ко ко ко ко

Квох ко ко ко ко ко ко
Ко ко ко ко ко ко ко ко

Ко-ко-ко ко ко ко ко ко
Ко ко ко ко ко ко ко ко

Кудах-тах-тах куд-кудах
Кудах-тах-тах пок-пок
Кудах-тах-тах кукареку
Кудах-тах-тах кудах

Кудах ко-ко кудах ко-ко
Кудах кукареку квох-квох
Кукареку кудах-тах-тах
Ко-ко


Рецензии