Що таке кохання

Кохання - яким  воно  буває,
Коли  душа  полум'ям  згорає.
Коли і день не день і ніч не ніч,
Коли наші сердця пов'язані навік.

Коли кохають не обличчя,а лише душу,
Коли так хочеться кричати,але мовчати мусим.
Коли ти  радо  ідеш  в  його  полон,
І п'єш його кохання з його долонь.

Це  коли  радість обіймається з журбою,
По  тілі  ніжність розпливається струною.
Очі  блищать  немов  зірки  на  небі,
А  на  душі  цвітуть  сади  вишневі.

Це коли щастя немов вино тече по тілі,
Це коли все,що не можливе остається в силі.
Це коли пристрасть таїться між рядками,
І  все  це  називається - кохання!!!


Рецензии