Рiка любовi

Між берегами смерті та життя
Тече ріка любові в майбуття
І поки на схід сонця поспішає
Їй гордо місяць хвилі освіщає

Та щоб пізнати глибину ріки
На самий край, не бійся, підійди
І з берега постійності життя
Стрибай в бурхливу воду почуття

Хай не лякає зміна краєвиду берегів
То зміна в кармі всіх твоїх буттів
Прислухайся до шепоту води
Вдихни нове повітря та пливи

Працюють разом ніби два крила
Смерть та життя оновлюють буття
Над головою ясні зорі, що все знають
Твій особистий шлях до себе нагадають

Чудовий світ стихійний і глибокий
Що краєвидом повний та безкрай широкий
Де день і ніч існують одночасно
Де пори року творить тільки настрій

То все знаходиться у твоїм сердці всередині
Ти - джерело життя, під час цієї днини
Відчуй же зараз як ти дихаєшь з буттям
І як в тобі тече ріка любові в майбуття


20.07.2019


Рецензии