I молодi так хочеться сказати

Як хочеться піднятись і летіти
На хвилях щастя, в той далекий край,
Де здійсняться всі наші мрії,
Які з дитинства ти плекав.

Як хочеться робити те що хочеш,
Що проситься з душі вже довгий час,
I те, що радість принесе, добробут.
I ти щасливий, щастя через край.

Але життя міняє наші плани,
Ми мусимо робити все не те,
Ми наступаємо собі на горло
I розуміємо, що робимо чуже.

Що знову ми себе переступили,
Що задавили в серці все своє,
I так життя проходить, час минає,
А ми все мріємо, надіємось на все.

I молоді так хочеться сказати,
Не покидайте мрії, йдіть вперед,
Бо потім також будете жаліти,
Що щось не встигли, зрадили себе...


Н.Коротя 09.08.2019


Рецензии