Щирiсть...

Ми іноді мовчимо коли не колись сміємося.
Бувають навіть барвисті сни.
Наші думки душі ... в ці моменти чисті.
Але в щирості ... краса не потрібна.

Псуючи чисті аркуші.
Порожні слова.
Як дощі на старий піаніно.
У кожному рядку, ці клавіші.

Що б звучали просто так від душі.
Просто слова ... в розгадки любові.
Губ, рухах тех.
Так важливо помітити!

Чи не шукаючи дурні слова.
Покинуті в порожнечу ... від порожнечі сказань.
Душа порушить, тишу від печалі.
Вона вільна, і не шукає з страждань.

Тим і важче, від думок в мовчанні.
Просто слова а може бути, печаль нашої душі.
Але точно не вірші про той великий.
Просто довго мовчали ... не знаючи що сказати.


Рецензии