Есть ли история взгляда? стихотворение на укр. яз

А чи є історія погляду?
розкажи мені..
Залиш її  скручену в папір…
на столі…
не мовчи…
у безсиллі
А може силі?
поглядом я не живу…
Я знаю, він в клаптику..
папіру…
вірю…
Там сховані очі твої..
і мої…
від кого?…
від обох..
Я гублю папір
З поглядом твоїм…
А ти?…
не хочеш?
навіщо тобі мої очі?
Вони жіночі..
У тонких смужках, дужках..
Синці під ними
поплили..
часто не сплю…
люблю?
Ні….ніколи не любила..
грала
час марнувала…
Забуду погляд , просто його кину..
загублю, жбурну, піду..
Де ніби іншого лілею і люблю..
де іншого очами закохаю..
де інший без тями цілує..
І так буде
принаймні в думках…
А з тобою? З поглядом?
Що буде?
так…
бувальщина…
27.08.14


Рецензии
Олено,дуже незвичайний і красивий вірш.Думаю,що я його зрозуміла так, як Ви і хотіли все це "намалювати". Щасти Вам.

Людмила Леванюк   11.08.2019 00:51     Заявить о нарушении
Если бы я Людмила была б художницей! Спасибо вам за рецензию

Елена Покровка 2   11.08.2019 11:48   Заявить о нарушении
Погляд може дійсно стати історією сприйняття і настрою. Дякую за рецензію!

Елена Покровка 2   14.08.2019 17:03   Заявить о нарушении