А я во гонды Хабард

С Хабар-Ровска Тігро

А ветер раптом стіх.
Бо, хі, прогнав, гух, хмару!
А я, дурныj, дошкы
Хучіj біг укрываты.

Наверно v, мылыj Біг
Пошкодував Панаса:
Ну, ладно! Jды хучіj
Хоть ззіv гарачу кашку!

Но ты кому скаvы
О гэтак во – одразу
Запруть враз уф шызы:
А! так ты тут сектантык?!

І зразу всі кныvкы
Згрыбуть. Бо трэ шукаты:
А шо v то в дідка ныц
Вvэ j ны вазона с кактусь…

Воны v, го, понялы,
Яка і с чым в нас каша.
Да ты клыкнэ’ш язык!
Така солодка j смачна.

Ну, от, друг, ек хоть ты
Узваруеш ядранку?
Ведь солыш, мнеск туды
І прочыя отравы.

Ну, j вкус почув, ыгы,
Усекых марцыпаныj.
Ізюм бо вартыj пыл,
Шо ты понавкла2еш.

Ты v чувства утоньчыф,
Колы но j пЕш водяру
Іль хоть бык навыть пывк
Чы кофіj с чаём, каво.

От ля чого vывы.
От ля чого лякаjся
Ны вбыты j павуків,
Шо мух унычтоvають.

Бо коль ганеjіш то,
Шо тэбэ прам кусае,
То ты v уv прамо Кот!
І Тігра аvны страшна.

У нас усё vывёт.
І гномы у пудвале!
А ты jіх бачыв, боньдь?
А! Во на сцінах лазять!

Да j сам я з бородо.
І довгымы гусамы.
Бо масла с кобасо
Наjівсь у псыsовчанок.

Дібіл v пісал сцішок.
Ны драvныця з ліск автор.
Да j масло во в плясьмасе зь
Я ны заклав у слоj.

Бы j крупы гытё во.
Такыj вот гуру ктось!

///ну, j как вам Альфа-Віт?
Такыj і в рускых станэ.
Бо ж ныц ны пронікае
Ны мова ны в язык.

... а в нас цвытэ жасьминь!
Но шось якыйсь ныяркый.
Шо, Же-бынку знайшлы?
А Ло-дку над иваном?
 


Рецензии