Спiваючи пiд дощем

(Ескізи до мюзиклу, замальовка 1 –
за мотивами твору «Співаючи під дощем»)

Ту-ду-ду-дду-ду-ду-ду-ду
Ту-ду-ду-дду-ду-ду-ду-ду
Ту-ду-ду-дду-ду-ду-ду-ду
Ту-ду-ду-дду-лю-ду-ду

Іду під дощем,сміюсь під дощем –
любов’ю наповнено серце ущерть.
Дощу не боюсь,я хмарам сміюсь,
співаю, та щастя утратить боюсь.

ІІ вар. І к.
Іду під дощем, сміюсь під дощем,
а серце наповнює радісний щем!
Дощу не боюсь, я хмарам сміюсь
і співом сполохати щастя боюсь.

Прекрасно любИть весь час, кожну мить –
хай сонце завжди в моїм серці горить!
Іду під дощем, сміюсь під дощем
танцюю, співаю я знову, іще…
 
ІІ вар. ІІ к.
Прекрасно любИть весь час, кожну мить –
хай сонце завжди в моїм серці горить!
Іду під дощем, співаю з дощем,
у танці сміюся, укрившись плащем…

ІІІ вар. ІІ к.
Прекрасно любИть весь час, кожну мить –
хай сонце завжди в моїм серці горить!
Іду під дощем, сміюся з дощем,
співаю – кохаю іще та іще…

Іду під дощем, сміюсь під дощем –
______________ мій спів під дощем.
_______________________________
Мій танець і спів під дощем…

Танок мій і спів під дощем!
(Ця пісня й танок під дощем.
Ця пісня моя під дощем.)

28.07.2019


Рецензии