***

дозу щастя получила

 життя летіло любе миле

я кохала свого мужа

 я до нього не байдужа

усе  в житті перемінилось

муж помер
 
 і щастячко 
уже й не снилось...

та є інші повороти
мене  наповнили заботи

онуки правнуки зьявились
і радість нова появилась...

хочу крихітку обняти пригорнутися поцілувати

не дозволяє баба
 мати...

прабабка я погана друже
всі до мене
вже байдужі...


Рецензии
Спасибо что всё ты рассказала,
С пониманием ,сочувствием я их и прочитала.Спасибо.

Забина   09.08.2019 11:16     Заявить о нарушении