***

доброта нам всім потрібна
щоб любили не були єхидні

дружно в злагоді  жили
і щасливими були...

круг людей
створили суєту
що наповнює
всю пустоту

зло в добро переробляє
душа щастя споживає

а
кожин день в минуле Лине
То живе людиночка то гине

тут людиночка
що має

то радіє то страждає

іншого життя немає

тягар ляга на наші плечі
душа і серденько страждають
від думок
які міняють речі

і людей не понімають люди
 вони нещасно проживають
всюди...


Рецензии
Доброта очень нужна,
Каждому и всем важна. Спасибо.

Забина   27.07.2023 13:33     Заявить о нарушении