A beautiful and talented woman

A beautiful and talented woman
is important for the development of society ...
a true inspiration is needed ...
To get the world moving ..

Красивая и талантливая женщина
важнa для развития общества ...
нужно настоящее вдохновение ...

Чтобы мир двигался ...
En vakkert og dyktig kvinnen
er viktig for samfunnets utvikling...
det trenges en riktig inspirasjonen...
Til ; f; verden i bevegelse..


08.08.2019 Zoja Sperstad


Рецензии