It takes a lot to become an optimist

It takes a lot to become an optimist ...
It costs a lot to become a philanthropist ...

But that is the only possibility
to be inspired to create art ...

It is beauty that must save the world ...
That said by Dostoevsky ...

Требуется много, чтобы стать оптимистом ...
Стать филантропом очень дорого ...

Но это единственная возможность
быть вдохновленным на создание искусства ...

Это красота, которая должна спасти мир ...
Это сказал Достоевский ...

Det koster mye ; bli en optimist...
Det koster mye ; bli en filantrop...

Men det er eneste mulighet
til ; bli inspirert til ; skape kunst...

Det er skj;nnhet som m; redde verden...
Det bele sagt av Dostoevskij...


Рецензии