Nature is mysterious

Nature is mysterious
We look for phenomena
If only to live in the sounds of nature ...
We come forward with life ..
By friendship circle ...
We build our fertile world ...
We are getting more mature ...
If we are looking for new discovery ..
Then we live like that in happiness ...
By building new projects ...

Природа таинственна
Мы ищем явления
Если бы только жить в звуках природы ...
Мы идем вперед с жизнью ..
По кругу дружбы ...
Мы строим наш плодородный мир ...
Мы становимся более зрелыми ...
Если мы ищем новое открытие ..
Тогда мы так живем в счастье ...
Строя новые проекты…

Naturen er mystisk
Vi ser etter fenomener
Hvis bare vil leve i naturens klang...
Vi kommer frem med livet..
Ved vennskaps krets...
Vi bygger opp v;r fruktbar verden...
Vi blir mer modne...
Hvis vi er p; jakt etter nye oppdagelse..
Da lever vi slik i lykke...
Ved ; bygge nye prosjekter…

06.08.2019 Zoja Sperstad


Рецензии