Напиши менi щось, або Елот

«Напиши мені щось елотичне», –
зашарілась й сказала в плече.
Твій Елот був настільки незвичним,
що і досі бажання пече,

що і досі я слухати хочу
всі ці милії «л» замість «р»,
а тоді зазирнув тобі в очі
і од пристрасті ледве не вмер.

Твій Елот, що із «л», – наймиліший,
я йому усміхнусь знов і знов...
Знов тебе поцілую у «л» найсмачніше,
бо із «л» починаєм «любов»...


Рецензии