Напис на повiтрi

Порахований.
Знати не знав про реальність Його намагань
звести до рими про душу свої  підрахунки
стриманих мрій і занадто вже темних бажань,
схованих серцем за щастя земного лаштунки...

Зважений.
Певно, що щось не добрав до тієї ваги,
з мірки якої наверх відчиняються двері...
Тут відчував щось подібне до зла і нудьги,
там буду зіркою з неба в нічному етері...

Розділений.
Хтось би пручався, та я очевидно не з них,
віри гравців, що шукають закінчення кола
свого життя, до якого ангелик не встиг
хоч би торкнутись, відчувши, як мить захолола...


Рецензии