Колы на ять ругаесь,

То ты vэ вv з ятьвягэj!

Буддіjскіе монахі
Шагают по Москве
І в7 давають взЯткі
За неjкіj обірег.

Ну, j значыть, обірають.
Бо шо v то вvэ такэ –
Забралы в православных
Все требкі зь ву цыркВе, х.

От пак дела во Львах дэсь!
Планеты так стоеть,
Шо  Путін аvны зарэ
Возьмэ да j зарывэ.

А ты ны бачыв Танькы?
Ну, Кары в цуб-цобэ.
От гэто так болванчыц:
За руку j фсех по фэjс!

Ну, в зонах, новосця дэ,
Юг в туб – і вvэ плывэ!..
Ну, шо, ну, шо! 100 баксый!
Канал-то платныj в ледзь.

І вот всё оvывае.
На ять даv прызідент.
Бо шо то він (он) блае,
Шоб благы j ля дытэj.

Да. Во j вівчара взналы
Тут гондычкы в Рылеjск:
Аj, ладно! То здымаj нас!
Оно коб быз трусэj!

Усі боецьця вкласты
У зборнік песен дvэj:
Ну, как это? Богат vэ,
Хто пышэ во ля вшэj.

Ты но чуть-чуть зміняеш
Хоть буквыну в чыртеj,
Ек вvа, ого, татарын:
Ты чё там, одуремш?

Бо v тех оно саvають,
Хто надто прыткыj в кнезь.
А ны часціj – Васярыj,
Шо со звонком до неньк.

Шах-шах – і ты вvэ в дамках:
А ну но пару псэj
Да быстро ва лікарню,
Дэ быстро задымлеть!

Іш! Он тут мне з ятьвягыj!
Да кто такіе где!?
А! Ты с Подыs, хдзе vабКі зь
Оно ліш пЮть портвеjн!..

...а в нас а во у срацы -
Зылёнэ чы рабэ.
Бо ек хто скажэ Дашцы
Ны лазыты j до дедк


Рецензии