Вира ваша шэ vдэ доказань,

Інтылігентык 7аргла!

Выбрасвая тысячы лярвыj в астрал свіj
І засмітюя Маньчын,
Ты v шэ а ныц і ны спортыв карму
Ны сфою, ны засранцыj.

Вік бы ны бачыты гэтых пЯвочок!
Ібо чого я однако
Раптом взев да j пудгрібваj за сракамы
Мусор з jіхны сігарамы.

Го! Да я!.. Да от Ёг вvэ v, моvэ!
От, бач, ходю по школам
Да в7 росказую, ек моvня
Годамы ны браты мяска.

Ну, j, да. Всэ акуратно,
Вроде, j робыв Гад гучоныj.
Пыв оно воду. Ны jів ны j сахара.
І даv шоколада.

Шо v вдруг нарвався на конюхыj?
Шо хотів доказаты?
Ну, О, С3лец vэ упорныj!
А натэ вам здачы!
Я v всіх вас ву псарню!

Ну, ны був бы то Тігра ста’рая.
Ек vэ да быс тsыславЯв:
Кіця-Коця! Да ты v Кентавыр лі!
Ты в самадхі вуv фходыф ш.

І вот: мыты дворыкы.
Да кала вакзала!
І хаj смыюця школьнічкы:
Га! На баяне він грае нам!

Ну, шо б ны було зо мноё –
Ля j вас назіданіе.
Главно – ны вэльмы гордысь собоё.
Ны плач. І ны ра2ся.

Да ны хвалысь, jідучы в рать.
А, сам знаjіш, Вовка
Ек піром ніsыв фсю мразь:
В срач ваш протокольчык!

Вот я j даев свае кашк:
Нету вvэ j маслав.
І, шо, побыvу на Аньк
Гындэ во скардзіцца?

Чым хуvыj работ магазь,
Тым ліпш, мо, ля швабры,
Шо вымітуе с повсці смрад:
А на тобі! Згамаj!

Іль ны в Хрыста запазухо?


Рецензии