Коли прощаэшся

Коли прощаєшся зі мною,то скажи,
Скажи мені про помисли і мрії,
Всю правдоньку прошу я,розкажи,
І не вбивай останньої надії.

Коли прощаєшся зі мною-не мовчи,
Скажи мені про все,що наболіло,
Як пережити це,мене навчи,
Кохання душу щоб не спопеліло.

Коли прощаєшся зі мною–поцілуй,
Скажи мені,що серцем відчуваєш,
Ще мить кохання,любий,подаруй,
Я ж не повірю в те,що не кохаєш.

Коли прощаєшся зі мною назавжди,
Скажи мені звідки повіяв вітер,
Побудь зі мною,любий,ще не йди,
Щоб не зів’яла я,як зрізанії квіти...

05.08.2019 р.


Рецензии