A woman s life is full of great things

A woman's life is full of great things ..
But her happiness in the creative life
Only if the big man's care around her ...
When she finally became an artist and writer,
If the man helps her,
when she becomes weak and forgiving
man's screams and irritations ...

Жизнь женщины полна великих вещей ..
Но ее счастье в творческой жизни
Только если большой мужчина заботится о ней ...
Когда она наконец стала художником и писателем,
Если мужчина ей помогает,
когда она становится слабой и прощающей
мужские крики и раздражения ...

En kvinnes liv er full av store ting..
Men lykke hennes i skapende livet
Bare hvis den store manns omsorg rund henne...
Da hun bli endelig kunstner og forfatter,
Hvis mannen hjelper henne ,
da hun bli svakk og tilgit
mannens skrikk og irritasjoner...


05.08.2019 Zoja Sperstad


Рецензии