Aristotle believes that

Aristotle believes that
We should choose whether to be happy.
Happiness is an activity.
This is action.

Аристотель считает, что
Мы должны выбрать, быть ли счастливыми.
Счастье это деятельность.
Это действие.

Aristoteles mener at
vi b;r velge om ; v;re lykkelige.
Lykken er en aktivitet.
Dette er handling.

05.08.2019 Zoja Sperstad etter Arne Ness


Рецензии