Выjду на хутор да j поvуруся,

Шо ны тоска ныц діда ны в задніц

Хата подрана гындэ во в пана.
А він тут грае но во ля нас всіх!
Тутыкы Рымша v раптом схопывся
Да j ф хату 3снув тысячу грівнав.

Мы v тут пітався хатдогам в гадав,
Шоб но і падаць пырыд нычальствы v.
Ах, как ісправна все, бач ты, красяць
Свае палацы ды і шэ плачуць:

Госпадзі, даj нам шэ кусёр сала –
В лымці бо мало sэ іj смытанкы зь.
В Сашмы спытаjся, чым крыть фасадык!
Го! Да ты v срач но бЕш в стояна во з!

Выjшов господар да j во на ганочок
Да j но v вдыхае смачныньку сь пранку j.
Ібо полезно, да j, гоj, канечно,
Вvраты у падлыj бздзіныj собачых.

Від Дівногорска до Дівіна во ш
Вошкы но j возым с фсекымы боньді.
Гах, да комбаjны шосом чы шпарать
Да прам каj Васькы, шоб содрогавсь аv.

А тыsы трактор з браго да з воньнё
Чы пробыгають коло во Браjля.
Не! Ты нычого шэ ны понямшыс!
Да трэ но v саjдінг вбыты в фуjдаjмынт.

Да! Мынка j каvэ гындэ во знаjкам,
Шо доктор Ватсон ныц шэ j ны знахар.
Ну, j ны літаем а ны ву снах даv
От всекыj зграjі, шо лапыs даj мні.

Ёгін потрохы, ны напрагаясь,
Сушыть но в травах онь одіяла.
Да пудмывае но пыдлга чуть.
Шоб но хоть каплю сылкы прыдбаты.

А посля j ввалым в7 матрам хваjно
Дошок с пуд 40 в нашую баньку.
Да, ну, і зарэ нічка ш гарача.
А особлыво, ек на подваль спыш.

Чынно во варым клеjсціра, кабы
Шэ прысобачыць в сцены заразы ш.
Спальня гныла бо чы надто, страх аv,
Шоб враз і вмазаць глынкы с пыскамы.

От мы j судачым с всекымы князьмы,
Чы стоякамы бум машу вшахваць.
А то дала нам маты долярыj,
Коб ты убрався в новшу дэ хатку.

Да! J помоч, главно, хоть закачаjся.
Jідуть братка дэсь в сухы бора vа.
Крыv бо ны ахті бабам з дідкамы.
І трэ но камні по-над гробамы.

Да, мы з Могылно! Ну, да sэ j з Янов.
В рылыj ныма во діда Панаса j.
Эх! Так заграем «За гаем-гаем»!
Ібо шпана все влад загарае. 


Рецензии