Були чи н,? 217

Бувають різними поєти ,

але з них мало хто прожив ,

Хто правду знав на цій планеті ,

Хто по ночах свій біль сльозив ,

Хто натякав цей люд на правду ,

Хто горе з щастям поеднав ,

Хто поклонився зорепаду ,

Хто в віршах полум'ям палав ,

Ми. Описали шлях тернистий ,

Життям одним ми не жили ,

Ми ,мабудь в просторі  зависли

чи може ,тут ми не були ?


2019рік


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.