Золотi лiхтарики

Золоті ліхтарики
вересневий час
запалив: школярики
йдуть у перший клас!

Квіти, барви, сонечка
усмішок вже скрізь:
йдуть сини і донечки
парами чиїсь.

Зір милують-радують
любі малюки:
весняні нагадують,
ранішні, квітки.

Золоті ліхтарики! -
в школі свята час:
почали школярики
з нього перший клас!

2008


Рецензии