Океан мовчазних риб

Океан мовчазних риб…
Глибина, що живе в судинах…
Мерехтливий хвилястий світ…
Над поверхнею – бризки, піна…

Океан мовчазних риб…
Плавних ліній стрімке злітання…
Не до сміху, жалів та сліз…
Легкоплинність… Вода… Торкання…

Океан мовчазних риб,
Що співають життя без звуків…
З давнини у майбутнє Рід…
Сьогодення солоне злуки…

Океан мовчазних риб…
Спілкування буттєві драми…
Тиша в серці лишає слід…
Таємничість думок… Мовчання…

02.08.2019


Рецензии