Thanks a lot to friends

Thanks a lot to friends
which has inspired me ...
To work with portraits ...
I'm researching personality
what makes man ...
To become who is really ...
It should be shown through colors
And the light of music ...

Большое спасибо друзьям
что вдохновило меня ...
Для работы с портретами ...
Я исследую личность
что делает человека ...
Стать тем, кто на самом деле ...
Это должно быть показано через цвета
И свет музыки ...

Tusen takk til venner
som har inspirert meg...
Til arbeide med portretter...
Jeg forsker p; personlighet
hva skaper menneske...
Til ; bli den som egentlig er...
Det skal vises gjennom farger
Og lyset med musikk...

04.08.2019 Zoja Sperstad


Рецензии