Бути закоханим

Дихати
Насолоджуватися
Закоховатися та жити
Поринати у мрії та досягати цілі
Шалено
Безмежно
Любити
Дихати лише ім'ям одним
Думати лише про одного
Чути, бачити, відчувати
Його дихання по своїй шкірі
Торкатися
Душою, словами
Від його очей просто божеволіти
Просто бути закоханими


Рецензии