нема н чого окр м бога

нема нічого окрім бога
куди подітись? хто ж то зна

гуляє вітер за порогом
веде дорога навмання

а зорі, зорі - то святе є
ведуть шляхом тернових паст

- ви, дорогенькі, йдіть до неї
до найсвятішої із вас

мені ж залиште темне небо
та хащі величезних скрут

ми всі у прірву попадемо
усіх до землі заберуть

то ж де різниця зараз - потім
коли ж настане судний день?

якщо в'язниця - дум безодня -
безвічна дика карусель

гуляє поле свято долі
величний марш - лунає грім

нема нічого окрім бога
та мого слова поруч з ним


Рецензии