Душистое лето

Ще духмяне літо,
Дощиком умите,
Знов веселку-донечку купа.
І рожеве сито
Котиться над світом,
Щедро жито-промені розсипа.

Тільки там, за гаєм,
Біля небокраю,
Тулиться хмаринок череда,
І із-за покосів
Вередлива осінь
Знову хитрувато вигляда.

Літо відсвяткуємо,
В осінь помандруємо
І життя збагатимо тим, що є.
І свого не збавимо
Та іще добавимо
Все, що нам зозуля накує!


Рецензии
ПРЕКРАСТНО И ГОРМОНИЧНО

Джюнара Нуриев   23.08.2019 12:02     Заявить о нарушении
Тронут столь приятной рецензией. СПА-СИ-БО!

Александр Полонский 2   25.08.2019 13:55   Заявить о нарушении