Багаття

Вечір. Догоря багаття.
На щоці тепло вогню.
Світ крихкий, всі люди браття.
Віриться у маячню.

Чи то, правда? Зорі в небі
Світять нам усім привітно.
При який такій потребі
Ми захопимо їх світло.

Чи потрібні чужі сльози
І ображених прокляття?
Ніч. Багаття при дорозі...
Завітайте. Люди браття!


Рецензии