Депутатские скачки на украине

ЯКЩО НЕ СКАЧЕ, ТОЙ НЕ ДЕПУТАТ У РАДІ,
І В АМБАСАДІ США, ЙОМУ НЕ РАДІ,
ВІН ЗРАДНИК НЕЗАЛЕЖНОЇ,  ВІД РОЗУМУ КРАЇНИ. 
БО ВІН, ПАДЛЮКА, І  НЕ СКАЧЕ НА НОЗІ ЄДИНІЙ.
У ТРУСКАВЦІ ЗІБРАЛИ ЇХ УСІХ, ЯК МАВПЕНЯТ.
ДІВЧАТОК РІЗНИХ, ГУМОРИСТІВ,І ХЛОП"ЯТ.
ФОТОГРАФІВ, ОФІЦІЯНТІВ, ТА ГУЛЬВІЙ,
ТА ДОБРЕ ЩО НЕ ЗАПРОСИЛИ ГЕЇВ ТА  ПОВІЙ
ХОЧА ...НІХТО ЇХ ТАМ, І НЕ ПЕРЕВІРЯЄ
ТОЖ ЩО НАСПРАВДІ, ЛИШЕНЬ САМІ ЗНАЮТЬ.
ТАК, ЇХ ЗІБРАЛИ ЩОБ ХОЧ ТРОХИ ФАЦУ МАЛИ,
ТА ЩОБ ВОНИ, ЯК ТІ МАЙДАУНИ СКАКАЛИ!
ЩОБ ПОЗНАЙОМИЛИСЬ ВОНИ НАРЕШТІ ТАМ УСІ, 
ТА ПОСКАКАЛИ НАЧЕ МАВПИ НА ОДНІЙ НОЗІ,
НАВЧАТЬ ЇХ, ЯК ВЕСТИ СЕБЕ,У РАДІ,
ЯК КНОПОЧКИ ТИСНУТИ,ЩОБ РАДІЛИ ДЯДІ,
ЩОБ ГРОШЕНЯТА, ЇШЛИ ПО  КІШЕНЯТКАХ,
ЗІБРАЛИСЯ  ТІ ДЕПУТАТИ Й ДЕПУТАТКИ.
АЛЕ ЯКЩО НЕ СКАЧЕТЕ,  ТО ВИ  НЕ ДЕПУТАТИ, 
І КОЛОМОЙСЬКИЙ ТАМ ТОБІ НЕ РАДИЙ,
ОТОЖ СКАЧІТЬ СОБІ ВЕСЕЛІ МАВПЕНЯТА,
ЩОБ ВИЙШЛИ З ВАС, У РАДІ. ФАЙНІ  ДЕПУТАТИ.

автор Широков А.А. 3.08.2019 г Киев Украина


Рецензии