Я принесу букет конвалий

Я принесу букет конвалій,
Поставлю в вазі на вікні.
Згадаю пристрасть і останній,
Останній дотик до руки...

В моєму серці Оселилась
І глибина, і таїна.
А від кохання залишилась,
Ще водограю бистринА
( Вірш входить до моєї збірки " Спогад",2017 та ж." Ренессанс " , 2018)


Рецензии
Елена , в вашей, душе горит горячая любовь , к человеку, котором вы так часто вспоминаете

Баград Ассакашвилли   07.09.2019 12:54     Заявить о нарушении