мокра мелодiя

втопило літо дні свої в дощах,
бреде в чоботях —
ноги не змочити,
захмарне, чорно,
знову гуркотить,
без усміху сьогодні сонця,
зі свіжістю приходить крапель дзвін,
то дах спостерігає танго —
незвичний танцівник і дирижер
свою мелодію, що строєм,
лиє впевнено у літо
знову

19.41-20.40
03-08-2019


Рецензии