Перманентна невизначенiсть

Нарешті! Все! Досягнуто мети,
немовби й не було семи тих років!
Всі «спалені» «відновлено» мости –
півдня хватило… і півсотні кроків.

Приємне море, тепле й голубе,
сім’я стара, але нові знайомства,
і свіжі очі радують тебе,
і номер телефону, ніби помста…

Потоки легковажно-марних слів,
захоплень, хобі, справ, як пустоцвітів,
ще й усмішка на милих жартів тлі –
нагадує чомусь рибацькі сіті…

У тебе все не так, як у людей,
а може, то й нормально, навіть краще –
не треба нових, ні оновлених, ідей
чи знову лізти в непролазні хащі…

Мов підкорити простір, часу плин,
тобі нічого вже не жалко і не жасно –
обдарувати ще до роковин
і взяти подарунок передчасно…

03.08.2019


Рецензии
...

I все тобi не так, як у людей,
I на душi думки, а чи не краще
Не лiзти у ярмi нових iдей
У непролазні та безглуздi хащі?

Щоб підкорити словом часу плин,
Бува, й самого часу вже не жасно –
Пиши, поете, до сивих сивин
I буде тобi щастя передчасно!

Владимир Христенко   01.10.2019 07:38     Заявить о нарушении
Як говорив один мій знайомий, "Краще переїсти, ніж недоспати")

Олександр Мачула   01.10.2019 09:02   Заявить о нарушении