Чекаю

1)Чекаю, чекаю лиш слОво від тебе.
Тікаю, тікаю від своїх думок.
Я знаю, я  знаю потрібен напевно,
та гордість проклята - то мабуть мій рок.

Приспів

Я тебе кохаю, собі боюсь зізнатись.
Я тебе кохаю, тільки лиш тебе.
Чи так зорі склались, іншого не треба.
Чи така я вперта, тебе одногО.

2) Мій коханий, мій єдиний,
напиши лиш слово ти.
Будем разом ми з тобою щастя наше берегти.

Приспів

Я тебе кохаю, собі боюсь зізнатись.
Я тебе кохаю, тільки лиш тебе.
Чи так зорі склались, іншого не треба.
Чи така я вперта, тебе одногО.


Рецензии
Кожне слово переповнене коханням.
То нехай щастить всім закоханим. )))

Иван Иванченко 2   25.08.2019 08:39     Заявить о нарушении
Спасибо!)

Ласточка Твоя   25.08.2019 11:39   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.