***

сьогоднi сонце так яскраво помирало,
нiби-то в бесмерттi впевенене було.
спочатку вдалинi пожежа запалала,
а потiм полум'я розбилося мов скло.
мрii це згорілі зірки й розтанутий дим
лiтнiй дощ за вiкном став тихим таким
я згадую кращий з моїх давнiх снiв.
давай закрием вiкно,досить цих спогадів.
нiчне небо як синiй оксамит, твоя тiнь
мов вiдблиск мiсяця в водi. так, цигарки
можливо i вбивають, але швидше - ти.


теперь вже не знайти тих сонячних уламок,
свiтае. я мiг би залишитися на ранок,
але набридли вкрай,
i ти, i алкоголь, i клятий лоу-фай.


Рецензии