Ось що робить всього лише одна пляшка

Синенької!..

"Ти ще не синенька, прорвемося!.."

"Де флот?", - спитав дефолт, та Ненька",
Потупив взор, смолчала.
А в это время Разин Стенька
На нём отчалил от причала!..


Рецензии